Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> 04-01-2013 - Black Light w/ Aquarius Heaven @ Sirup, Zagreb
oriGIGIpromotion
post Jan 2 2013, 21:28
Post #1


Wierd Member
*****

Group: Memberz
Posts: 243
Joined: 18-November 10
Member No.: 13,997BLACK LIGHT pres.
AQUARIUS HEAVEN live (Wolf+Lamb, Circus Company)
Petak - 04.01.2013. @ club SIRUP
► File under: Deep House / House / Bass...
http://www.facebook.com/blacklightzg


Zvijezde su se poklopile u liku i djelu Aquarius Heavena (Wolf + Lamb | Circus Company | Paris) kada je ovaj bivši reggae glazbenik sasvim slučajno brzinom svjetlosti krenuo raditi elektronsku glazbu. Njegovo putovanje tek je počelo, a u vožnji mijenja različite žanrove i ekperimentira s glazbom. Aquarius Heavena i svemir njegove senzualne elektronike koja mami na gibanje, ostavlja vas znojnih majica i sa smješkom na licu predstavlja Black Light program 04.01. u Sirupu. Uz njega pustopoljinama elektronike voze Zero, te domaći šoferi RRRamon! i DMT, a večer će vas ugrijati bolje od rakije natašte u ovo zimsko doba.


AQUARIUS HEAVEN live (Wolf + Lamb | Circus Company | Paris)
ZERO (Bondage, Radio808)
RRRamon! (BlackLight, Radio808)
DMT (BlackLight, CTF!Cro)

Start: 23:00
Ulaz: 35kn do 00:30, 50kn iza
AQUARIUS HEAVEN (Wolf + Lamb | Circus Company | Paris)

Aquarius Heaven je novost u svijetu elektronske glazbe, ali nije početnik na glazbenoj sceni. Zvijezde su se poklopile u njegovom liku i djelu kada je sasvim slučajno brzinom svjetlosti krenuo raditi elektronsku glazbu. Ovaj bivši reggae i hip hop izvođač počeo se baviti elektronskom glazbom nakon što se preselio u Pariz i upoznao francuski elektronski trio dOP uz čiji se utjecaj njegova glazba promijenila, iako se i dalje prepoznaje karipski vokal u njegovim trakama. Aquarius Heaven se odmiče od recikliranog zvuka elektronske glazbe, a sve je to rezultiralo jednom zanimljivom glazbenom vožnjom.
Službeno putovanje je počelo izdanjem singla „Before u go“ na Watergate 06 albumu, da bi nakon toga izdao prvi EP „7 days“ za Circus Company, što ga je stavilo pod glazbeno povećalo. EP "Can't Buy Love" za etiketu Wolf + Lamb katapultirao ga je u glazbeni svijet, a akceleracija na tom putu je neizbježna. Njegovo putovanje tek je počelo, a u vožnji mijenja različite žanrove i ekperimentira s glazbom.

„Poput dance-hall glazbe, niti svijet elektronske glazbe nema granica. To je jedan od razloga zašto mi se sviđa, možete sve povezati s njom...mnogo ljudi to ne voli, ali ja volim kršiti pravila.“ Aquarius Heaven

https://soundcloud.com/aquarius-heaven
http://www.youtube.com/watch?v=rZHR5zJdYpMZERO (Bondage, Radio808)
Zero ne treba promatrati u okvirima bezvrijednog matematičkog broja. Zero je raznovrsna vrijednost hrvatske scene koji donosi dobru glazbu u klubove i na festivale već više od desetljeća. Izvan okvira matematike zagrebački Zero je DJ, producent, inžinjer zvuka i menadžer Bondage etikete. Kolekcionar je ploča koji voli glazbu pisanu u molu, a vodi i uređuje “Zero Show”, emisiju koja se bavi širim spektrom internacionalne i lokalne elektronske glazbe. Njegovom eklektičnom izboru možete posvjedočiti srijedom na Radiju 808.

http://www.soundcloud.com/zero-bondage
http://www.bondage-rec.comBlack Light je klupska večer koja predstavlja najsvježiju elektronsku glazbu sa soulful predznakom, ali žanrovski se ne ograničava. Domaćini RRRamon! i DMT, u zajedničkih 20-ak godina DJ staža osim uspješnih klupskih projekata, stotinu svirki po cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu, iza sebe imaju i nastupe na svim većim festivalima u regiji kao što su EXIT, Terraneo, Hideout i Outlook.

RRRAMON! (BlackLight, Radio808)
http://www.facebook.com/djyesh
www.mixcloud.com/yesh/
http://soundcloud.com/yesh-zagreb
http://www.mixcloud.com/NightDrive/

DMT (BlackLight, CTF!Cro)
http://www.facebook.com/djdmt
http://www.soundcloud.com/djdmt
http://www.soundcloud.com/inurface


Pridružite nam se na facebooku:
http://www.facebook.com/blacklightzg

FB Event:
http://bit.ly/blacklightsirup

■■ SUPPORTED BY:
• oriGIGIpromotion • www.origigi.info •
• www.facebook.com/oriGIGIpromocija •
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

RSS Lo-Fi Version Time is now: September 26, 2021 16:21