Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Dani kuka i šparoga u dubrovačkim restoranima
eYe-reEs
post Apr 20 2011, 11:20
Post #1


Regular Member
*********

Group: Senior Members
Posts: 6,079
Joined: 12-September 02
Member No.: 19

Na inicijativu TZ grada Dubrovnika i u suradnji s udrugom DART i Udrugom poslovnih žena KRUG, u sedamnaest dubrovačkih restorana od 21. do 24. travnja pripremat će se jela od kuka i šparoga.
Svaki ugostiteljski objekt imat će za zadatak pripremanje jednog jela kojem su glavni sastojak kuke i šparoge, kako bi se dodatno prezentirao ovaj dalmatinski specijalitet, koji je vrlo pogodan za pripremu atraktivnih gastronomskih kombinacija.
U akciji sudjeluju konoba Marco Polo, Konoba Dundo Maroje, Konoba Rozario, Restoran Arsenal, Bistro Teatar, Oliva pizzeria, Restoran Poklisar, Konoba Aquarius, Oyster & sushi bar Bota, Konoba Amoret, Baracuda pizzeria, Špageterija Toni, Restoran Domino, Art restoran Renaissance, Restoran Nishta, Restoran Ragusa 2 i Restoran Klarisa.
U ovim ugostiteljskim objektima kušat će se specijaliteti kao što su rižot s kozicama i šparogama, salata od hobotnice sa šparogama posuta žumancem, jadranske kozice na podlozi od riže i šparoga, riba list s preljevom od šparoga, punjene batate sa šparogama i jajima, canneloni sa šparogama, kamenice u tempuri na podlozi od šparoga, čak i pizza sa šparogama, navodi se u priopćenju Turističke zajednice. dv
dubrovacki

super ideja! valjda nas nece odrat na cijenama... svakako cemo u pohod... obozavam sparoge.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

RSS Lo-Fi Version Time is now: July 03, 2022 21:09