Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Machine Whisper label opening night 48h, @ Stara klaonica, Zagreb, HRV
eYe-reEs
post Dec 5 2011, 11:55
Post #1

Regular Member

Group: Senior Members
Member No.: 19

nikad nisam bila krace na partiju niti mi je kad bilo neugodnije (i think)

upad 70 kuna, sva sreca da smo dobili group discount pa smo platili nesto manje.. jebate trebali su oni davat ljudima po 70 kuna + ðemper extra da uopce budu tamo!!

kad smo dosli svirao je neki lik - uzas, palio, gasio. mislim wtf?

ova dvojica su dobro svirali, super cak, ali nema te mjuze koje bi me pogonila u tome tamo. prvo, ogroman prostor, a malo ljudi. betoncina, ledi s noga ko da si na snijegu. prostor bez prozora i vrata, mislim da je bilo hladnije unutra nego vani.

nas je bilo 10 i super smo se proveli opcenito, prostor je jako zanimljiv ali za 1.8 ili tako sto..

super mi je bilo sto je cak postojala garderoba - KOJA SE NAPLACIVALA!!! biggrin.gif
ja sam htjela poc pitat mogu li ja za 3 kune dobit nesto jos za obuc. zene u garderobi se okupile oko reflektora i griju se. prestarsno smile.gif

pozdrav zokiju i frommu, drago mi je da smo se upoznali i malo podruzili.

ps - narucis pice s ledom - led se ne topi!!!!! hahahaha, ma ono, brutala, teski teski andergraund .. ja ne znam na sto je to licilo nakon 24 sata. ko je uopce ostao tamo?!?
Go to the top of the page

+Quote Post
-I1-
post Dec 5 2011, 15:31
Post #2

I1 Ambivalent

From: here and beyond
Member No.: 3,186

balas dok znoj neprobije! .. lol @ garderoba fora

+Quote Post
tino
post Dec 5 2011, 16:21
Post #3

Administrator

Group: Admin
From: Dubrovnik, Croatia
Member No.: 1

meni se nije svidjelo kako je razglas svirao.... valjda sam se razmazio sad.gif

sto se tice ostalog slazem se s eye-rees. smile.gif

+Quote Post
zokibluaj
post Dec 5 2011, 18:04
Post #4

Sick Posting Freak

Group: Memberz
Member No.: 13,282

Da, prvi dan stvarno nije bilo nešto spektakularno - mi smo uletili taman kad su Ruskin i Regis trebali poèet, tako da nisam slušo momka prije, ali je dosta ljudi govorilo da su rezidenti bilo poprilièno loši. Ljudi stvarno jako slabo, ali ne i iznenaðujuæe pored vrlo neprofesionalne promocije i organizacije. ( jedino se pitam odakle im lova za ovakva imena ). Meni zima nije bilo, al da, zvuk je bio u kurcu, prevelik prostor, još se lomi preko onih stupova. Šta se mjuze tièe Ruskin i Regis istinski profesionalci, lijepo odsvirali, ali nešto je meni tu falilo, prelabavo mi je to bilo za onakav ambijent.

Drugi dan, totalno druga prièa, još manje ljudi, al su zato preselili cijelu prièu u predsoblje, gdje je dan prije bio prostor za chill i bilo je dosta toplije. Mi smo opet uletili u pravo vrijeme kad se Reeko spremo poèet i odradio vrhunski live - bez ikakvih oscilacija, tvrdo, mraèno, taman za klaonicu. Takoðer moram napomenut da je i zvuk bio puno puno bolji od prethodnog dana. Nakon Reeka slijedi polovica Exiuma, Sandoval. Isto kao i Reeko, vrhunski set, ako ne èak i bolje. Nadam se da su snimali setove jer je bilo stvarno vrlo zanimljive mjuze.

Uglavnom drugi dan puno puno bolji, tako da ste trebali u subotu doæ tongue.gif

+Quote Post
-I1-
post Dec 5 2011, 20:14
Post #5

I1 Ambivalent

r pain je snimo... neznam za ostale...

Robert Pain @ Old Slaughterhouse first night
with Regis and James Ruskin (O/V/R)
http://www.sendspace.com/file/0wtr2a

Robert Pain @ Old Slaughterhouse second night
with Reeko and Hector Sandoval
http://www.sendspace.com/file/ero9gq

+Quote Post
eYe-reEs
post Dec 6 2011, 16:18
Post #6

Regular Member

joj da zaboravila sam razglas... ph34r.gif
a u subotu navecer sam bila u stanu, pivica, mjuzica, centralno grijanje, cista, mirisljava i u dobrom drustvu - cijelo vrijeme smo se zajebavali ocemo li u klaonicu, totalni crni humor laugh.gif ne bi bila posla nema te sile....
svaka cast svima i sve to .. dobra ideja, ali realizacija nula bodova.
za mene jos jedan propali CRO event, samo sam se podsjetila zasto vise ne putujem i partijam po lijepoj nasoj...

+Quote Post
zokibluaj
post Dec 7 2011, 16:26
Post #7

Sick Posting Freak

QUOTE (eYe-reEs @ Dec 6 2011, 16:18) *
joj da zaboravila sam razglas... ph34r.gif
a u subotu navecer sam bila u stanu, pivica, mjuzica, centralno grijanje, cista, mirisljava i u dobrom drustvu - cijelo vrijeme smo se zajebavali ocemo li u klaonicu, totalni crni humor laugh.gif ne bi bila posla nema te sile....
svaka cast svima i sve to .. dobra ideja, ali realizacija nula bodova.
za mene jos jedan propali CRO event, samo sam se podsjetila zasto vise ne putujem i partijam po lijepoj nasoj...

Mislim da ipak pretjeruješ s ovim 'propali' . Ne može mi nikako bit propali ako sam u roku od 48 sati slušo vrh SVJETSKOG techna u Zagrebu - na stranu ove spike s malim odazivom ekipe, niskom temperaturom ( meni nije bilo zima btw ) i lošim razglasom prvi dan - Mislim ipak na party idemo prvenstveno radi glazbe - ja se barem nadam da je to motiv veæine, meni jest primarni.
I sigurno æu lakše podnijet te neke sporedne i ne toliko bitne nedostatke, nego da mi nešto najosnovnije ne odgovara - Ja sam htio underground i dobio underground, i totalno mi je nebitno koliko æe se ekipe odazvati ako ispred mene svira jedan Regis, Ruskin, Reeko i Exium. To je ipak problem ekipe koja ne zna prepoznat kvalitetnu glazbu.

A to što si ti poèela na èešæoj bazi putovat i partijat van Hrvatske po raznoraznim festivalima, gdje je naravno bolja organizacija, više je ekipe, bolji razglas, ima grijanja etc. te apsolutno stavlja u položaj da i ne možeš uživat u sirovom istinskom underground techno party - u.

Al glavno da si tu u subotu bila èista i mirišljava tongue.gif

+Quote Post
eYe-reEs
post Dec 8 2011, 10:49
Post #8

Regular Member

zoki, napisala sam da je ZA MENE to jos jedan u nizu propalih eventova.. a ne da je opcenito propali event. big diffrence druže!
i da, razmazila sam se i ne mogu uzivati u onome sto sam tamo dobila... kad znam da muziku koju volim mogu slusat u nekim drugim, boljim uvjetima.. mozda da je sve ovo bilo 1.8 kad je vani 35C bi dozivjela drugacije. tj bi sigurno, jer je mjuza bila odlicna, kao sto sam vec napisala...
ali naplatiti 100 kuna (!??!) za ono, sorry, but not for me... onako nesto moze proci kao free party.
nas 10 x upad x 3 ture pica (sanku je isto bio totalni downer ... + onaj grah tamo sto je smrdio, flashalo me na Coxa,Kupare i smrad èevapa...) pa ti malo stavi to na papir. posli doma u 3ipo ...
meni je super drago da si se ti zabavio i organizatorima zelim vise srece drugi put, da im dodje masa ljudi i da bude urnebes!!!
ima li dje kakvih osvrta, fotki po netu, bas me zanima sto su drugi rekli....

+Quote Post
-I1-
post Dec 8 2011, 15:39
Post #9

I1 Ambivalent

QUOTE (eYe-reEs @ Dec 8 2011, 10:49) *
ima li dje kakvih osvrta, fotki po netu, bas me zanima sto su drugi rekli....

http://www.jacbri.com/forum/index.php/topic,57584.0.html

+Quote Post
eYe-reEs
post Dec 9 2011, 09:39
Post #10

Regular Member

c/p
"možda bi ljudi htjeli underground muzike a ned oslovni underground i-15 uvjeti
zar samo za èizi house klub mora na nešto licit ili prostorija sta vec"

- upravo to!!?? ali eto ima bit da ljude loži užasan okoliš uz ovu vrstu mjuze, nemam pojma.. ja to ne kontam. ja da slusam Ruskina meðu rozim jastucima i plisanim jednorozima bilo bi mi deliri totalno wub.gif

ðizzz laugh.gif

+Quote Post
zokibluaj
post Dec 9 2011, 13:22
Post #11

Sick Posting Freak

Pa dobro, nije valda u tome poanta, zar ne bi trebalo bit totalno nebitno gdje se svira, ali mi je s druge strane logièno da glazba sa sirovim industrijskim predznakom teži i takvom okolišu odn. mjestu održavanja party-a.

A velika veæina ovih review-ova s jacbri su sve, a samo ne relevantni, jer su iz druge ruke - a druga stvar jest da su pod velikim utjecajem vrlo nespretne promocije organizatora party-a što možete i vidjet u najavi istog ( nadam se da æe nauèit nešto iz svojih grešaka, jer je sa svojom glupastom spikom otjero dosta ekipe koja bi inaèe došla na party ).

Ja se svakako radujem sljedeæem Machine Whisperu s Jin & Go Hiyama biggrin.gif

This post has been edited by zokibluaj: Dec 9 2011, 13:33

+Quote Post
eYe-reEs
post Dec 9 2011, 14:06
Post #12

Regular Member

da neka je dubinska spika, ko, koga, zasto i na koji nacin, nisam upratila jer me ne zanima ali ako im se to odrazilo na sam event onda banana.
iz gresaka se uci, ali evo i sami smo svjedoci gresaka u nasem gradu po pitanju partija i organizacije pa ne vidim da je itko ista naucio - nazalost..

good luck and have fun - na iducem eventu. u ocekivanju smo tvog review-a wink.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: December 06, 2023 19:33