Help - Search - Members - Calendar
Full Version: U bijegu s 2kg marihuane
clubpages.forum > news > news from dubrovnik
-I1-
c/p: http://www.dubrovniknet.hr/novost.php?id=12272

U BIJEGU S DVA KILA MARIHUANE
Motorom oborili policajca pa se zabili u parkirani automobilJučer, 9. ožujka, u večernjim satima, na predjelu Lukov dol u Konavlima, policijski službenici su uočili trojicu mladića na mopedu i motociklu, starosti 23, 20 i 17 godina, s područja Dubrovnika, kako ilegalno prelaze državnu granicu iz pravca BiH. Nakon što su ih policijski službenici pokušali zaustaviti, 20-godišnjak je motociklom udario u jednog policijskog službenika, nastavio s vožnjom prema drugom policijskom službeniku koji je pucao u zrak kao znak upozorenja. 20-godišnjak i 17-godišnjak na motociklu potom su udarili u zaustavljeno policijsko vozilo i pali na tlo zajedno s torbom u kojoj su se nalazila dva paketa s ukupno 2 kg opojne droge marihuane.
23-godišnjak koji je upravljao mopedom i bio prethodnica dvojici mladića na motociklu, se dao u bijeg, ali je ubrzo uhićen i doveden zajedno s drugom dvojicom u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Trojici uhićenih mladića i dvojici policijskih službenika pružena je liječnička pomoć u dubrovačkoj bolnici gdje su im konstatirane lakše tjelesne ozljede.
Zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kaznena djela zlouporabe opojnih droga trojica mladića će tijekom dana uz kaznenu prijavu bit dovedena u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku.

eYe-reEs
i ko kaze da se nista ne dogadja u gradu smile.gif salim se. katastrofa. 2 kila marice je koliko znam danas po zlato. ali bas im ovo nije trebalo, jebate jos su totalni juniori.
GreenHornet
2 kg je poprilicna zatvorska kazna... unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.