Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Preminuo Pređo
clubpages.forum > news > news from dubrovnik
-I1-
http://www.dubrovniknet.hr/novost.php?id=12031


Naš dragi Perdrag Vušović- Pređo, danas je preminuo od posljedica teškog moždanog udara koji je doživio u nedjelju navečer. Usprkos hitnoj operaciji, Pređo se na žalost nije probudio iz kome. Iza njega ostaju brojne dobre kazališne,filmske i televizijske uloge, koje će pamtiti mnoge generacije.pocivao u miru...
eYe-reEs
RIP
davidian
rip
ovoiono
rip
MOVEKS
Pocivao u miru!
tino


QUOTE
"Predrag je apsolutno označio moj filmski život. Rijetko se dogodi da se redatelj i glumac nađu i na osobnom i na svjetonazorskom i na kreativnom planu na istoj liniji. Osjećam da je Pređo pripadao meni i da sam ja pripadao njemu. On je uzimao sve od života, ali je tom istom životu vraćao duplo više. To najbolje znaju oni koji su ga makar jednom vidjeli na sceni na televiziji ili na filmu. Danas sam izgubio prijatelja", rekao je za Index vrlo potreseni Vinko Brešan.

R.I.P. Predrag Vušović Pređo

Svaki komentar vezan uz politiku, nacionalizam i ostalo smeće odmah će se izbrisati.
pocivao u miru
eYe-reEs
odlicna scena!! Pređo je fakat bio legenda!! i ostat ce..
B active
R.I.P.
eYe-reEs
šerbeđija i neki violinist su ga ispratili jutros s boninova.. ja sam bolesna i prehladjena pa sam nakon saucesca posla odma ca, ali kazu da je bilo strasno dirljivo ... bas steta sto je poso tako rano.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.