Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bal gospara u Gradskoj kavani
clubpages.forum > news > news from dubrovnik
tino
c/p: http://www.slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/...23/Default.aspx

Bal gospara u Gradskoj kavani
Bal gospara koji u Gradskoj kavani, točnije u restoranu “Arsenal”, počinje u subotu 8. siječnja, trebao bi označiti početak povratka Dubrovčana u povijesnu jezgru Grada.

Tako se barem nada trojac angažiran na projektu, i to Destinacijski menadžment (DM) i Turistička zajednica Dubrovnika, te ugostitelj Maro Hajdarhodžić koji otkriva neke detalje programa.

− Gospođe i gospari će se zabaviti, a vjerujemo i zabalati, uz glazbu 60-ih i 70-ih godina za koju će se pobrinuti naš DJ, i nadamo se da će svake subote rado dohoditi na bal. Na prvome, u ovu subotu, bićerinom će ih tratati DM i TZ, a cijene će i inače biti povoljnije za ovo događanje − kaže Hajdarhodžić.

Pod motom “Da se ne zaboravi”, priprema se i petnaestominutni nastup dvoje dubrovačkih glumaca.

− Bit će to svojevrstan uvod u program. Glumci će ogovarati aktualna događanja u Gradu i državi, i to koristeći dubrovački govor. Popularizacija toga govora koji polako nestaje i jest jedan od ciljeva programa − navodi naš sugovornik, te napominje da će se program i dalje razvijati pa se idućih subota mogu očekivati još neke novine.

Oživljavanje povijesne jezgre, prije svega vraćanjem navike dolaženja domaćeg puka u Grad, određeno je kao jedan od prioriteta u turizmu Grada ove godine.

Predsjednica Destinacijskog menadžmenta Dubrovnika Pave Župan-Rusković tim je povodom podsjetila na to da je povijesna jezgra Grada brand zbog kojega nam turisti dolaze.

Olivija Gustin-Čuljak
B active
uuu, ovo je za mene...
(ne znam đe san ostavio frak od zadnji put ?!)
ovoiono
QUOTE (B active @ Jan 6 2011, 14:05) *
uuu, ovo je za mene...
(ne znam đe san ostavio frak od zadnji put ?!)

http://www.dietpharm.hr/default.asp?ItemSubID=21&PiID=26
biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.