Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 25-04-2015 - Mixmag Adria w/ Mosca (UK) @ Boogaloo
clubpages.forum > electronic music only > names & dates
oriGIGIpromotion


MIXMAG ADRIA presents MOSCA (3024, prime numbers | UK)
Boogaloo Club || 25.04.2015. || start: 23h || FB event: http://goo.gl/Vc1nzy
Presale tickets 60kn (Entrio.hr): http://goo.gl/PtVTsU


Najtiražniji svjetski clubbing magazin i portal Mixmag napokon ulazi na regionalnu scenu! Lokalno nazvan Mixmag Adria, predstavlja se u Boogaloo Clubu s dva floora čistog užitka, zajamčenog i najizbirljivim clubberima!

Na prvome, prava će poslastica biti set klupskog inovatora, svjetski poznatog pod imenom Mosca. Njegova tamna i seksi atmosfera, koja obiluje energijom, sladostrasna je podloga za vožnju pomno odabranim house i techno trakama, čije izazovne momente on polira u glatki, beskrajni groove. Riječ je o progresivnom underground umjetniku visokog stila kod kojeg inovativnost i soul čine dvije strane iste medalje.

Za istim pultom majstorske će setove odigrati i trojica dobro znanih klupskih lisaca: Funk Guru, Mimi i Pete Dux - bez greške, formula za usijanje podija! S drugog floora pumpa duboki house kick, po kojem znamo da nas očekuje Pytzek - ovaj put deckove dijeli s Tvrtkom i Bronskim čije setove zagrebački clubberi sve više traže i prepričavaju.

Ostanite uključeni za daljnje vijesti i saznajte što vas sve očekuje u sklopu ovog iznimnog klupskog događaja!


Main Floor:
MOSCA (3024, prime numbers | UK)
FUNK GURU (cfsn)
MIMI (ekstrakt)
PETE DUX (UES)

Second Floor:
PYTZEK (Burek)
BRONSKI (Deep'n'Delicious)
TVRTKO (fonetika)


FB event: http://goo.gl/Vc1nzy
Presale tickets 60kn (Entrio.hr): http://goo.gl/PtVTsU
oriGIGIpromotion
// Osvoji VIP paket za Mixmag Adria party! \\

Uslikaj sticker i/ili letak i/ili plakat za zagrebački Mixmag Adria party u Boogaloo Clubu, na kojem gostuje svjetski poznati britanski DJ i producent Mosca, i objavi sliku u službeni FB event uz hashtag ‪#‎mixmagadria‬ te na sliku tagiraj 4 prijatelja koja želiš povesti sa sobom! Skupljaj lajkove na svoju fotku u eventu i osvoji VIP paket koji uključuje: 5x1 VIP ulaznicu & bocu žestokog pića!---

AKCIJA NA ULAZNICE: 3+1 GRATIS!

Okupi ekipu i provedite se na Mixmag Adria partyju! Za 3 kupljene ulaznice po cijeni od 60kn u pretprodaji, četvrtu ulaznicu dobivate gratis!
Dostupno u online sustavu Entrio, kao i na svim Entrio prodajnim mjestima!

FB EVENT: http://goo.gl/Vc1nzy || ULAZNICE: http://goo.gl/PtVTsU
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.