Help - Search - Members - Calendar
Full Version: VIDEO: Pogledajte kako izgleda nova, jos neotvorena dionica Dalmatine
clubpages.forum > news > news from dubrovnik
tino
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/video-p...-dalmatine.html

VIDEO: Pogledajte kako izgleda nova, još neotvorena dionica Dalmatine
Kod Vrgorca još uvijek živo gradilište. No, radnici koji rade na izgradnji nove dionice autoceste nam kažu da je njihov posao pri kraju. 'Nema još puno posla, dvadesetak dana i tu je kraj', rekao je radnik Zajen Korajac. Naplatne kućice u Vrgorcu već su spremne, prošao je i natječaj za nove radnike. U Hrvatskim autocestama tvrde kako će cijeli posao završiti do 30. lipnja.

>> Vozači se pribojavaju cijene goriva na Dalmatini

'Stavljaju se zadnji metri asfalta, oprema se cesta, uređuju se bankine i svi ostali radovi', rekao je Ivan Vulić, glavni inženjer koordinator HAC-a. Svježih 11 kilometara bit će pušteno u promet početkom srpnja, a te nove kilometre nije bilo lako napraviti, cijela dionica je iznimno složena. 'Skoro 30 posto ove dionice je u objektima gdje je jedan kapitalni objekat Vijadukt Kotez oko 1.200 metara', rekao je Vulić.

Ukupno ima četiri vijadukta, jedan tunel, pet nadvožnjaka i podvožnjak. Otvaranje nove dionice od posebnog je značaja za Vrgorac jer do sada su svi silazeći s autoceste morali proći kroz središte grada i uske uličice koje su vikendima bile gotovo blokirane zbog velikih gužvi. Ovo ljeto stoga donosi za Vrgorac konačno manje gužve, a za vozače još malo lakši put prema jugu.-I1-
cesta sto ide prema dubrovniku? ali jos je daleko? unsure.gif ...de je vrgorac?
tR!P
QUOTE (-I1- @ May 21 2011, 07:29) *
cesta sto ide prema dubrovniku? ali jos je daleko? unsure.gif ...de je vrgorac?


nekih dvadesetak minuta od same makarske u zaledu..

senit pokle ti je bio iz vrgorca.. ako se sjecas momka koji je dosao u moj razred u drugom srednje.. kad su bili oni smijehovi i slatki skandali sa raskom. etc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.