Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Hrvatska ostaje bez prijenosa Formule 1!
clubpages.forum > news > various news / razne novosti
ovoiono
c/p: http://www.f1-hr.com/

Objavljeno: 17.01.2011 - Saša Teković

Ono što su svi ljubitelji najpopularnijeg automobilističkog natjecanja pokušavali negirati posljednjih godinu dana, urednik sportskog programa HRT-a, Bruno Kovačević, nažalost je potvrdio - Formula 1 ove godine neće biti prisutna na HRT-u.

U intervjuu za Večernji list, Kovačević je objasnio kako je smanjenje proračuna sa 120 na 59 milijuna kuna, između ostalog, rezultiralo opraštanjem od prijenosa F1 utrka.

"Lani smo dobili popust, no sada Formulu 1 ne možemo kupiti niti uz popust. Uostalom, mi kao javna televizija primarno moramo pratiti hrvatske sportaše, klubove i reprezentacije. A Formula 1 bi nas stajala koliko i pet svjetskih prvenstava i jedno europsko. Riječ je o najvećim natjecanjima u rukometu, skijanju, vaterpolu, plivanju i gimnastici, te u košarci," izjavio je Kovačević.

Do početka nove sezone Formule 1 ostalo je nešto manje od dva mjeseca i još uvijek nije poznato hoće li neka druga hrvatska TV postaja iskoristiti priliku prijenosa F1 utrka.


http://www.f1-hr.com/clanak/hrvatska-ostaj...enosa-formule-1
eYe-reEs
prvi put u zivotu sjela i pogledal formulu prosle godine. i uopce nije lose biggrin.gif steta za prijenos.
-I1-
pratio dosta ko manji, sad mi nije stalo, al znam dosta ljudi koji prate i uzivaju... steta
ovoiono
Šteta baš wacko.gif ,pratim ful dugo. Možda preuzme neka druga tv kuća pa taman i dogodine
ovoiono
c/p: http://www.f1-hr.com/

Prijenos Formule 1 na regionalnim TV kanalima?
Objavljeno: 24.02.2011 - Saša Teković prijenos utrka Vijesti

Večernji list danas je prenio zanimljivu vijest koja će obradovati brojne ljubitelje Formule 1, koji su zbog rezanja HRT-ovog budžeta ostali bez mogućnosti praćenja prijenosa utrka na domaćem TV kanalu.

Ako se može vjerovati izvorima Večernjeg lista, tvrtka Kreator media je u pregovorima s Formula One Managementom oko zakupa prava prijenosa utrka nove sezone Formule 1, koji bi se emitirali na devet regionalnih TV kanala, poput Z1, Jadran TV, NeT i drugih.

"Istina je, pregovaramo s čelnicima Formula One Managementa, koji je zadužen za prodaju televizijskih prava," izjavio je Davorin Štetner, vlasnik Kreator medije. "Dogovorili smo partnerstvo s devet regionalnih televizija koje pokrivaju područje cijele Hrvatske. Prije 20-ak dana bili smo na pregovorima u Londonu i jako sam optimističan. U stalnom smo kontaktu, no još je sporna cijena."

Prema neslužbenim saznanjima, cijena prijenosa kreće se između 300 i 500 tisuća eura, što je, navodno, upola manje u odnosu na cijenu od prije nekoliko godina.

Prema Štetnerovim izjavama, planirani prijenos bio bi opsežniji od onoga kojeg smo imali priliku gledati na HRT-u. Prenosili bi se svi treninzi i utrke, a također bi na rasporedu bila i specijalna tjedna emisija.

http://www.f1-hr.com/upload/image/zastava-f1-2.jpg

http://www.f1-hr.com/clanak/prijenos-formu...nim-tv-kanalima
ovoiono
http://dulist.hr/content/view/13114/69/ biggrin.gif
tino
what what whaaaat? http://sportski.net.hr/automoto/page/2011/05/12/0249006.html
ovoiono
QUOTE (tino @ May 12 2011, 14:50) *

živi bili pa viđeli!
boldyellow.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.