Help - Search - Members - Calendar
Full Version: HRVATSKO PLANINARSKO DRUSTVO DUBROVNIK
clubpages.forum > news > news from dubrovnik
eYe-reEs
U sklopu DUBROVAČKIH DANA KULTURNOG TURIZMA I MEĐUNARODNE GODINE BIOLOŠKE RAZNOLIKOSTI upriličit će se otvorenje izložbe fotografija na temu "KAD ČOVJEK SRETNE PLANINU", koja će se svečano otvoriti u petak 28.05.2010. u 18 sati u predvorju kina "Sloboda" u Dubrovniku.

Izloženo će biti 80 odabranih fotorafija Međunarodnog natječaja HPD "Mosor" iz Splita. Nakon otvorenja izložbe Milena Šijan, splitska alpinistica članica Gorske službe spašavanja će u kinu "Sloboda" održati Predavanje o podvigu ženske hrvatske alpinističke ekspedicije čije su se članice popele na najviši vrh svijeta Mont Everest. Zainteresiranima će Milena Šijan ispričati detalje jedinstvenog podviga uz prikaz fotografija i projekciju filma.
Predavanje i izložba se održavaju u organizaciji Hrvatskog planinarskog društva "Dubrovnik", Kinopoduzeća "Dubrovnik", Upravnog odjela za kulturu Grada Dubrovnika. i Turističke zajednice Grada Dubrovnika.

HPD

dubrovnik portal
eYe-reEs
super su cure. super im je taj video uradak .. i odlicne su fotke bile izlozene. ljudi: 20ak... knjiga je izasla, ali nesto je nije puno promovirala. nije pisala niti jedna od njih nego lik koji je vodio ekspediciju ako se ne varam (?)
tR!P
zanimljiv program..
kad imas gdje i sa pravom ekipom naprosto nista ne izgleda tesko i neodradivo..

bash sam citao danas u dubrovackom vjesniku onu radionicu @ orlanda na livadici.. okupljanje male skole zongliranja na kraju dana pri zalasku sunca u dobrom drustvu..
treba vishe takvih radionica i pozitivnih okupljanja ali mala sredina.. malo zainteresiranih.. naprosto dosadnih ljudi.
eYe-reEs
potpuno se slazem sa tobom....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.