Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> 12-04-2014 - Astralis 16 godina @ Kino Klub, Zagreb
oriGIGIpromotion
post Apr 11 2014, 06:05
Post #1


Wierd Member
*****

Group: Memberz
Posts: 243
Joined: 18-November 10
Member No.: 13,997ASTRALIS 16 GODINA
@ KINO KLUB | Oporovečka 12, Zagreb


KODRA (Makedonija)
DAMIR LUDVIG
GO CUT
YVANN
+ gost iznenađenja

Ulaznice u pretprodaji putem sustava http://www.eventim.hr

FB EVENT + NAGRADNA IGRA: http://bit.ly/astralis_16_godina
________________________________________________


U svojih 16 godina postojanja, Astralis je apsolutni rekorder suvremene klupske glazbe ovih prostora. Opstali smo i ustrajali, no ne mislimo živjeti na staroj slavi.

U svijetu glazbe si dobar samo onoliko koliko je dobar tvoj zadnji party, a zadnji Astralis - Povratak Korijenima, bio je totalna bomba.

Broj 16 simbolizira nove početke nakon padova i iskušenja, a početni Astralis zvuk je ponovno temelj ovog jubilarnog okupljanja.

Provjerena DJ ekipa – Go Cut, Damir Ludvig i Yvann, ovom će prilikom biti pojačani i na Astralisu premijernim nastupom, koji će izvesti Voislav Trajkovski poznat pod pseudonimom Kodra!

Kodra je najnoviji makedonski psytrance izvođač poznat po glazbenim uradcima na 145 bpm-a i brže!

No, to nije sve, na šesnaestom rođendanu Astralisa očekuje nas i poseban gost iznenađenja čiji identitet ne mislimo otkriti dok se ne pojavi na bini.

Proslavite s nama!
Astralis team

Izvođači:
KODRA – sve traženiji makedonski producent osvaja hrvatsku scenu svojim DJ nastupima, a svojim temperamentom, energičnim setovima i kvalitetnom autorskom glazbom osvaja brojne partye u Mexicu, Tenerifama, Poljskoj, Francuskoj, Makedoniji... 2012. objavljuje svoj prvi EP Natural Experience za Psycro records. Glazbenu suradnju ostvaruje sa brojnim priznatim artistima svjetske progressive trance scene kao što su Juggler, Spirit Architect, Dual Core, a uskoro se očekuje i EP sa Insigniom, te novi singl sa DJ Go Cutom.

DAMIR LUDVIG – Poznati producent i DJ koji je do sad nastupio u brojnim državama širom svijeta, a neke od destinacija na kojima je predstavio svoje setove su Los Angeles, New York, London, Berlin, Atena, Tel Aviv, Taipei i Tokyo. Potpisnik je ugovora s etiketom Toolroom koju vodi britanska zvijezda Mark Knight, a njegov prvi ovogodišnji singl podržavaju legendarna imena kao što su Cristian Varela, Mijk Van Dijk, Stacey Pullen i Jean Marie Kone.

GO CUT - osnivač i rezident DJ Astralisa, direktor booking i event agencije Disco d.o.o., pokretač Psycro records i Disco.hr records, predsjednik udruge Kultura Futura iza koje stoje brojni uspješni urbani projekti, poput višestruko nagrađivanog filma „Astralis – Institucija“, te brojne DJ radionice, radijske emisije i DJ seminari. Svoje autorske radove objavljuje u suradnji sa domaćim i inozemnim autorima.

YVANN – Svoju DJ karijeru Yvan je započeo 2007. Već nekoliko godina kasnije postao je glazbeni urednik radio emisije 'House Warm Up' u sklopu koje je jednom tjedno predstavljao novitete na klupskoj glazbenoj sceni. Prošle je godine započeo s organizacijom programa 'Moving & Grooving',spontanošću i širenjem pozitivne energije utvrdio svoje mjesto na klupskoj sceni.

Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

RSS Lo-Fi Version Time is now: July 15, 2020 09:37