Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> 10/11-05-2013 - FUTURE SOUND OF ZAGREB 2013 @ Aquarius, ZG
oriGIGIpromotion
post May 5 2013, 19:27
Post #1


Wierd Member
*****

Group: Memberz
Posts: 243
Joined: 18-November 10
Member No.: 13,997►►"FUTURE SOUND OF ZAGREB 2013 "My Name Is PLUR"
Electronic Clubbing Festival
►►Aquarius Klub /10-11.5.2013/
________________________
•• Petak /10/5/2013/ od 22-06h :
►A1/ PSY FLOOR:
Gogo, Valje, Vox LIVE, Koorie, Plasma Corp.
►A2/ TECHNO FLOOR:
Teo Zver, Andreas Noir, F.O.R.M. LIVE, Hadji, Teo Harouda
ULAZ: 30kn<24h>40kn
________________________
•• Subota 11/5/2013/ od 22-06 h:
►A1/ FSOZ LEGENDS FLOOR:
Mary, Kiki, Mr.DJ Dario, Petar Dundov, Ludvig
►A2/ FUNHOUSE FLOOR:
Matroda & Wess, Martyn Negro, Mario Amarillo, Homeboy LIVE, Ivica Petak
►A3/ FUSION LOUNGE:
Pete Dux, Marmat, Pytzek, Arszenik, Zero
ULAZ: 50kn<24h>60kn
________________________
FUTURE SOUND OF ZAGREB je bio i ostao sinonim za najveći, najpoznatijii i najprestižniji zagrebački klupski festival elektronske glazbe koji se održavao redovito jedanput godišnje u periodu od 1999g. pa sve do 2007g. Prvi, danas već legendarni FSOZ održan je u povodu jubilarne 200 -te TV emisije TOP DJ MAG 21.6.1999. u starom Bestu na 3 floora pred više od 4000 posjetitelja uz nastupe tada najboljih ZG dj.a i nekoliko stranih gostiju / Mark Spoon (RIP) i ekipa njemačkog GROOVE magazina sa Ian Pooley-em /. I u narednim godinama FSOZ je uvijek opravdavao svoj ugled i svoje ime najprestižnijeg i najposjećenijeg domaćeg klupskog festivala na kojem su nastupala brojna poznata imena domaće i strane DJ scene( Marco Bailey, La Di Da, Oscar Mullero..) Osnovni koncept i cilj ovog klupskog multifloor party projekta je uvijek bio prije svega promovirati najbolje aktualne ZG DJ.e, različite stilove recentne elektronske glazbe te domaću urbanu klupsku i DJ scenu u najširem značenju te riječi. Nakon petogodišnje pauze, jubilarni 10- i po redu FSOZ se ponovno uspješno vratio na zagrebačku elektronsku klupsku scenu 4. i 5. svibnja 2012. i održan je u Klubu Boogaloo kao dvodnevni festival na kojem je nastupilo 20 poznatih zagrebačkih DJ-a: Ganesh, Koorie, Utilizer aka M-Run, Stevo, Ivica Petak,Ludvig & Go Cut, Mr.Dj Dario, Petar Dundov, Frx, Mary, Cet, E Jay Maminho, Toxic, Pete Dux, Zero, Teo Haruda, Zoky, Wyrus
__________________________
►FUTURE SOUND OF ZAGREB 2013
Ovogodišnji Future Sound Of Zagreb 2013, do sada najveći i zasigurno glazbeno i programski najatraktivniji i stilski najraznovrsniji, održat će se u poznatom zagrebačkom klubu Aquarius u petak /10.5.2013/ i u subotu /11.5.2013/. Kao i uvijek do sada misija i cilj i ovogodišnjeg FSOZ-a je da okupi, ujedini i svojoj publici predstavi zagrebačku elektronsku dj scenu na najbolji mogući način. FSOZ 2013 održava se pod znakovitim geslom "MY NAME IS PLUR"/ Peace, Love, Unity, Respect/ a kao i uvijek do sada predstavit će raznovrstan spektar najnovije i najkvalitetnije recentne elektronske glazbe koju će u dva dana prezentirati čak 23 TOP ZG Dj-a svih generacija a po prvi puta na FSOZ-u nastupit će i 3 poznata zagrebačka elektronska Live Act-a: Vox, Homeboy i F.O.R.M.
Prvi dan festivala /petak 10.5.2013/ rezerviran je za PSY/TRANCE program / A1 FLOOR/ za koji će se pobrinuti poznata zagrebačka PSY petorka : Gogo, Valje, Koorie, Plasma Corp. i VOX Live. U drugom centralnom dijelu kluba na A2 flooru moći će uživati svi ljubitelji novog techno zvuka uz četvoricu dobro nam poznatih vrhunskih zagrebačkih techno dj-a a to su redom : Teo Zver, Andreas Noir, Hadji i Teo Harouda a po prvi put na FSOZ-u nastupit će i najbolji domaći techno live act F.O.R.M.
Drugi dan festivala /subota 11.5.2013/ FSOZ predstavlja na tri floora većinu najboljih i najrespektabilnijih poznatih zagrebačkih DJ-a koji svojim imenima i reputacijom garantiraju vrhunski glazbeni program, zabavu i ples do ranih jutarnjih sati. Na A1 Floru sa posebnim zadovoljstvom predstavljamo FSOZ legende a to su redom : Mary, KikI , Mr DJ Dario, Petar Dundov i Ludvig, imena koja ne treba posebno predstavljati a koja su neupitno stvarala povijest i ostavila neizbrisiv trag i utjecaj na domaćoj elektronskoj glazbenoj sceni i koja nas na plesnom podiju svojim setovima i izborom glazbe svaki put ponovno ugodno iznenade i oduševe. Na A2 flooru domaćin FSOZ -a je poznati Aquariusov rezidencijalni subotnji program FUNHOUSE gdje će uz rezidenta Martyn Negro-a nastupiti još dvojica vrhunskih dj-a i producenata mlađe generacije Matroda & Wess, te dobro nam poznati i iskusni ZG DJ-i Mario Amarillo /rezident Aquariusa Zrće/ i Ivica Petak a kao posebnu glazbenu poslasticu FSOZ predstavlja i Homeboy-a LIVE, po mnogima nadolazeću hrvatsku house zvijezdu. Samo za ovaj FSOZ 2013 festival Aquarius otvara i svoju ljetnu terasu na kojoj će pod imenom A3 FUSION Lounge nastupiti još petorica poznatih zagrebačkih dj-a : Pete Dux, Marmat, Pytzek, Arszenik i Zero a koji će svojom raznovrsnom "fuzijom" sofisticiranije elektronske glazbe sigurno zadovoljiti i rasplesati i onu malo glazbeno zahtijevniju publiku.
U ime svih izvođača i kluba Aquarius, organizator Top DJ Mag Vas poziva na još jedan nezaboravan FSOZ party, poziva Vas da budete dio naše zajedničke povijesti, da se svi zajedno zabavimo, plešemo, uživamo u glazbi i ponovno vratimo i osjetimo onaj stari već pomalo izgubljeni duh PLUR-a : Peace, Love, Unity, Respect & Rave! Podržimo svi zajedno domaće dj-e i domaću scenu!
Dobrodošli!
_______________________________
►FB Event:
http://bit.ly/fsoz2013

►More infos @ Official FSOZ fan page:
https://www.facebook.com/pages/Future-Sound...254252224661124

►FSOZ 2013 Official DJ*s & Live Acts Info/ A-Z/:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4...1124&type=1

►AQUARIUS Klub:
www.aquarius.hr
https://www.facebook.com/aquariusklub


►PRESENTED BY:
Top DJ Mag(Official)
https://www.facebook.com/top.dj.mag.official?ref=hl

►SUPPORTED BY:
• oriGIGIpromotion • www.origigi.info •
• www.facebook.com/oriGIGIpromocija •

Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

RSS Lo-Fi Version Time is now: July 15, 2020 09:42