Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> 01-03-2013 - DEJA VU "Old School Reunion" @ Aquarius
oriGIGIpromotion
post Feb 25 2013, 04:39
Post #1


Wierd Member
*****

Group: Memberz
Posts: 243
Joined: 18-November 10
Member No.: 13,997Petak 1.3.2013 od 23-05 h
DEJA VU ❝ Old School Reunion ❞ @ Aquarius
2 floors /6 DJ*s/...and YOU!
► A1: Felver • Kiki • Frajman
► A2: Maminho • Ludvig • Cet
Ulaz > 30kn


FB event: http://bit.ly/dejavuaquarius
______________________________________
Official AFTER: ONE 4 ONE w / Roby Sliva & Toxic
______________________________________
Nakon točno godinu dana i nezaboravnog prošlogodišnjeg DEJA VU -"TOP 20 Countdown" party-a u Sirupu, ove godine plešemo u Aquariusu!!!
Velika nam je čast i zadovoljstvo pozvati vas na već tradicionalni TOP DJ MAG-ov retrospektivni DEJA VU "Old School Reunion" party koji jedanput godišnje okuplja najpoznatije domaće dj-e a čija imena su nezaobilazni dio hrvatske elektronske glazbene povijesti. Ovogodišnje DEJA VU izdanje naše "stare škole" predstavit će u petak, 1.3.2013 po prvi put u Aquariusu na dva floora čak šest zagrebačkih DJ legendi, osnivača, članova i predstavnika nekih od najpoznatijih i najuspješnijih klupskih programa u proteklih 20-ak godina a koji su još u devedesetima postavili temelje domaće EDM scene. Na A1 flooru očekuju vas KIKI, FRAJMAN I FELVER, samo za ovaj put ponovno okupljena legendarna trojka, osnivači i članovi kultnog programa STEREO STUDIO koji će nas bez sumnje svojim izborom glazbe ponovno oduševiti i i na najbolji mogući način nakratko podsjetiti na "zlatno doba " SS-a, dok će nas na A2 flooru MAMINHO, LUDVIG I CET svojim glazbenim vremeplovom vratiti u neponovljivo vrijeme starog Besta kada su njihove večeri KRALJEVSTVO, ASTRALIS i PERFECTION bile neizostavne, najpopularnije i najposjećenije party destinacije svih ljubitelja elektronske glazbe u Zagrebu a kojih se i dan danas sa nostalgijom prisjećamo.
Budući da ovakvu DJ ekipu po prvi puta imamo prilike vidjeti i čuti zajedno na jednom mjestu ne propustite ovaj iznimni događaj jer vas očekuje 6 sati urnebesne zabave uz ultimativne old school klasike i već nam dobro poznatu "Deja Vu" atmosferu koju jednostavno morate ponovno osjetiti i doživjeti. Ovaj party kao i uvijek do sada posvećujemo svim našim dj-ima, inovatorima i kreatorima koji su bili ili još uvijek jesu dio NAŠE scene, svima koji su je stvarali i razvijali na bilo koji način, svim našim dragim fanovima, partijanerima,istinskim starim i novim zaljubljenicima u elektronsku glazbu ma gdje god bili.
Dobrodošli!

PRESENTED BY: Top DJ Mag (Official)
https://www.facebook.com/top.dj.mag.official

SUPPORTED BY:

• oriGIGIpromotion • www.origigi.info •
• www.facebook.com/oriGIGIpromocija •
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

RSS Lo-Fi Version Time is now: July 15, 2020 10:17