na party stizemo oko ure. bubi zavrsava, matise pocinje. ljudi jako malo, sve stranci naravno, jer nasi po dobrom starom obicaju nece prije 2ipo.
pontali se gore na balkoncic, gdje je bilo malo bave... pocelo se skupljati ljudi nesto, a na koncu je bio pun disko, moram priznat. ne pun - krcat, nego bas je bilo ok ljudi - brojcano.
marshall poceo svirati oko 2i 15 ako se ne varam, svirao 2 sata. prvio dio seta ubi boze. sve nesto ko da hoce ali nece ... drugi dio set je nesto kao malo zivnuo, tj nije svaka stvar bila banana nego svaka treca. wtf? i jos ga promatram i vidim da gleda i studira sitauciju, ljude ali nikakav konkretan pomak se nije dogodio. jes, plesalo se, nema problema, ali u princiupu jako nedorecen set po mom misljenju. mislim da je vecina jedva cekala da fine..
nakon marshala pult preuzimaju mate, tino i maha - 3 sata, dvije na dvije - spasili zabavu. vrhunska mjuza se pustala i sigurna sam se svatko tko je ostao mogao realizirati do 7 ujutro.. nego mi je vise mucno od price domaci spasili party, sto je u ovom slucaju cak i istina, dok u mnogima prije mozda i nije bilo tako, ali eto .. i sto je najtuznije od svega, momci naprave dramu i kao znak zahvalnosti ujutro u 7 doleti limenak pive na pult - kao koji k***c gasis sad i to, ja sam se razbio pa necu valjda doma!!! goddamn --- a sad malo o tome
ekipa: na pocetku mi se paralo da je dobra ekipa u partyu. dosta stranaca, sto ja jako volim... lijepih slatkih cura, momaka, svih boja koze i tako to... bas zanimljivo. ali na koncu je to ispalo drugacije. ekipa je generalno govoreci bila greza i grozna. uopce niko ne slusa mjuzu, nego sam daj da buba, daj spicu i te spike.. a jutro. kad je svanulo meni se smrklo.
dolje sam probala jedno vrijeme biti ispod dj.a i dok je sivrao marshall, jer se dole najbolje culo, ali jednostavno to nije bilo moguce. maksimalno vrijeme kancanja bez guranja, proljevanja, gasenja cigara i gazenje: 20 sekundi. to nije bilo humano koliko su ljudi grezi i razvaljeni .. pokusala sam se malo micat da nadjem neku postu koja nije jebena glavna belvederska prometnica ali takva nije postojala, bar ne dole gdje je gruvo razglas... to me tako snervalo, ne znam jeli ikad tako.
jedan od mega kikseva je šank koji se nalazi dole ispod volta i ljudi staaaalnoooo prolaze po pice, gore dole, gore dole, tamo amo .. i nema kraja! znaci po koncepciji belvedera koju svi znamo, ako je sank ispod volta, dj na luku na skalama, a floor ispod - znaci da 88% ljudi mora pragazit floor da ode po pice. pa kako nece biti fucking kaos. a da ne govorim od onim malim sugavim plasticnim casama iz koji ti se sve prolije dok dodje do mjesta svog. unbelievable.... na koncu sam vise bila otperecena time nego ne bas dobrim setom naseg marshalla.. jer ja dam priliku svima, ja uvijek poslusam, otplesem svoje i zabavim se.. na kraju balade, odem na sank po pice. sto ces pit - travaricu. nema. tekilu. nema. zato vodka x ima - fuj to nema sanse, nabavite smirnof ili standard! na kraju narucim dvije bacardi kole - a ovaj tamo natrpa ledom casu do vrha (onu mini usranu plasticnu casicu u koji stane dec soka!) i u to mi nalije pice. s tim da bacardi toci tamo iza zida i ne znam koliko ga je natocio, jer koliko uopce moze stat u tu casu punu leda + kole??! 50 kuna
totalno neinspirirajuca noc. slika ima mozda 20ak i to vecina kad su momci benge upalili, to vazda dobro izgleda. ima nesto klipica..
sve u svemu opci dojam nije dobar. losa atmosfera, tj ne losa nego je nije bilo .. ljudi pregrezi za moj pojam. jedva sam cekala ic doma ujutro, a to se meni ne dogadja. jos je bura zapuhala ko manita, nisam se ni okupala, nego sam se jos i smrzla!
pozdrav svima vidjenima, nadam se da vam je bilo bolje nego meni
btw - next time treba zauzet gore na onom drvenomdijeli mjesto tocno preko puta dj-a, mozda malo prema zvucniku. gore nije bila promenada, ali je bila masovna guzva kad sam ja pokusala pristupiti.
u iscekivanju laya i buschwacke i malo boljeg dojma - pozdrav