|
Hola..
Evo nas opet, opet nesto zanimljivo.. Casablanca slavi 25 god.,cestitamo!
I samim time slavi ono sto i jest, jedan mali pravi funky club sa dugogodisnjom tradicijom i glazbenom politikom koji njeguju u pravcu elektronike.. Otkad sam prvi puta krocio tamo, stvarno mogu reci da se fina mjuza vrti.. Uvijek neki deep kad nema DJ'a, probrani setovi se vrte, rezidenti pice dobar house, Mate i Lane su vec stara skola tamo, tako da po pitanju glazbe, cista petica.. Sto se same lokacije tice, ulica u kojoj se nalazi sama po sebi ima kultni status, i u vrijeme toplih dana stvarno ju je tesko promasiti..
Ukratko i o godisnjici:
Pet dana zabave, i svacega u ponudi.. Sto se mjuze tice imamo malo jaca gostovanja za ovu priliku, pa se i zgusnulo sve. Puno zanimljivog je u ponudi pa mozemo startati od Straduna gdje ce zapravo i biti info pult, ali na rolama..bit ce ih nemoguce promasiti.. Cure ce dijeliti promotivne materijale i "bonove" za cugu. Ukoliko ugrabite flyer i sa njim dodjete u Casu izmedju 21:00 i 22:00 bit ce besplatni shooters-i, a ukoliko se ogrebete za promo cd i sa cd-om i flyerom se pojavite u Casablanci u bilo koje vrijeme, imate besplatno pice po izboru.. Fantasticno, zar ne? U samoj Casi ce biti Go-go plesacice, u ovim trenucima se radi novi DJ pult, zvuk je sam po sebi dobar, unutra se smije pusiti (!), dijelit ce se ulaznice za druge klubove (Lazareti, Eastwest, itd..), a moze se i rezervirati stol, o tome cemo vise kad dodje vrijeme..
29.06. Otvorit cemo Fox i ja, Mate odkad je promijenio djir postao je prava senzacija, bit ce mi zadovoljstvo s njim rolati.. House on~~
30.06. Dolazi nam vec skoro pa domaci englez, Johnny Primed, dugogodisnji rezident u Ministry'u, funky house..onako, finjak..
01.07. Dan poslije u Cetvrtak nam dolaze ludi Korculani, dva Zokija, glazbeno obrazovani otocani, voli ih se u gradu, od Pola i Micra, pa do dobrih aftera..
02.07. Bubi i Kiki Jr. Rezident dvojac koji je vec neko vrijeme u Casi. Fino i Frisko, Bubi stari lisac sa istancanim pogledom na glazbeni svijet.. Ujedno taj dan pada i Stereo MC's, pa se ocekuje dobar warm up..
03.07. Poslastica, Seraphim Codex ex Shane 54. Netreba previse najavljivati, skoro pa svi sve znaju..uvijek svjez sa vrhunskom mjuzom, jos malo pa mu i album izlazi na svjetlo dana, bit ce zanimljivo..
04.07. The one & only.. Lane, DJ iz Audiometric dvojca, top DJ. Savrsena osoba za zatvoriti ovaj mali slavljenicki festivalcic..
Bit ce tu jos svega i svacega, uglavnom ukoliko se nalazite u gradu ili na Stradunu u to vrijeme, svratite...potrazite cure na Stradunu (iako vjerujem da ce one naci vas) ponesite flyer ili CD koji dobijete od njih te naletite na besplatno osvjezenje, glazbeno i tekuce..
Pozdrav svima.. Flo
|