c/p
Splitska Riva se, zahvaljujući gostovanju najpoznatijega svjetskog DJ-a Carla Coxa, 13. kolovoza pretvara u najveću ljetnu pozornicu. U sklopu glazbenog spektakla “Diskoteque Riva”, cjelokupna šetnica od dna Marmontove do dna Pazara, u dužini od 350 metara i širini od 50 metara, te će večeri postati veliki plesni podij na kojem bi se, po procjenama organizatora Pere Fullhousea i Mladena Bibića, trebalo okupiti između 20 i 30 tisuća rasplesanih Splićana i gostiju iz cijele Hrvatske.
Osim šetnice, svi ljubitelji partyja brodovima će moći pristati na Rivi, dok će VIP-ovci svoje mjesto imati na gatu ispred Lučke kapetanije. - Cox je oduševljen Rivom, iako je to čovjek koji je nekoliko puta proputovao svijet. Ugledni glazbeni časopis Mixmag 2008. godine ga je izabrao za najboljeg DJ-a u zadnjih 25 godina, proglašen je ambasadorom plesne glazbe i dva puta izabran za najboljeg svjetskog DJ-a.
Kad se pojavi na pozornici, ljudi vrište i prava je sreća da smo ga dobili, jer smatramo da je upravo on najbolji izbor za ovaj projekt - kazao je Pero Fullhouse, te dodao kako će Coxov nastup pratiti raskošna produkcija:
- Na Rivu ćemo postaviti najkvalitetniji razglas, a bit će tu i laser show te rasvjeta najnovije generacije zahvaljujući kojoj će se Riva i Dioklecijanova palača pretvoriti u pravi diskoklub. Publiku će prije Coxova dolaska zagrijati najpoznatiji DJ-evi iz Hrvatske, a večer će osvježiti i avangardni plesači, body painteri, fire performeri te pirotehnički spektakl kakav Split nije vidio.
Kada Cox svira, ovako se pleše
S obzirom da im je cilj u idućem razdoblju dovesti najjača glazbena imena, Bibić i Fullhouse dodali su kako će Rivu posebno čuvati i učiniti je ljepšom nego ikada, a na pitanje je li im Grad kao jedan od partnera ustupio Rivu, Bibić je odgovorio kako ipak imaju financijsku obvezu prema splitskoj šetnici, no kako su sretni jer je Grad pokazao sluh za njihov projekt. Osim Grada, projektom je više nego zadovoljno i oko 3500 članova koliko se okupilo na Facebook grupi posvećenoj ovom događaju.
Ulaznice 100 kuna
Ulaznice za “Diskoteque Riva” u prodaji su na svim prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 100 kuna, i to do 8. kolovoza. Od 8. do 12. kolovoza ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 150 kuna, dok će u tjednu događaja one stajati 200 kuna.
QUOTE (zokibluaj @ May 18 2010, 15:20)

jebo vas cock(x), ja bi eventualno pošo radi picigina, da prezentiram svoje adute na malo većoj pozornici

tek sam sad procitao ovaj post.. predobar. mislim da smo pod istim pritiskom ne muzickim vech picigin atributima..
QUOTE (davidian @ May 19 2010, 17:27)

i have a bad feelings about this.....
ako mi otpadne Sziget fest (ne daj bože tog zla) ... odigrat čemo ovo....
mislim da bi ovo mogao zaobic u sirokom luku.. 200 kuna na dan odrzavanja rtije.. jebes coxa.. eto treba pricekat josh koji tjedan pa odlucit..
sziget fest - (drz se ti njega)