|
  |
10 Years of BitchBlack, Melting pot of the finest.. |
|
|
|
|
Jan 21 2010, 22:42
|

Sick Posting Freak

Group: Senior Members
Member No.: 1,313

|
Oleee...
Dakle, stigao je i taj dan, 10 godisnjica je zakucala na vrata, i mislim da bi to trebalo proslaviti na jedan uredan i nama najdrazi nacin, a to je vrhunska zabava.. S obzirom da se tu skupilo podosta ideja, odluceno je da se ide na dva djela. Proljetni, i ljetni.. Prvi je da ce u Dubrovniku gostovati sve domace snage iz BitchBlack familije, pa ako se vec hvalimo, mogu slobodno reci da su najfiniji momci iz svijeta elektronike u 'rvata.. Svi su oni bili ovdje, a sad ce biti svi zajedno..drama.. Uglavnom svirat ce se warm up na dvije lokacije, sa istim DJ-evima, od 22:00 do 01:00, Micro i Skybar, i onda selidba, gdje drugo nego u Lazarete..(boze kako mi je taj prostor usao po kozu..). Znaci docek prvog dana proljeca i dan elektronike u gradu, moj rodjendan i 10 godisnjica BitchBlack-a, smrdi mi na jebacku zabavu..cirkus.. Sto se tice line up-a, to ce sve uskoro na sunce, cekaju se jos sve potvrde, ali uglavnom vecina dolazi.. A sto se tice drugog dijela, tu cu jos pocekati sa izjavama, samo cu reci da je vrijeme da ovaj grad konacno dozivi jedan jebeni spektakl sto se tice elektronike....
20.03. BitchBlack Finest Clubbing @ Lazareti part I. 31.07. BitchBlack Finest Open Air @ Belveder part II. more info soon...
Do slusanja..
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 28 2010, 16:40
|

Sick Posting Freak

Member No.: 1,313

|
QUOTE (eYe-reEs @ Jan 28 2010, 09:51)  torres ce spasiti dubrovacku party scenu  bravo, super, veselim se. ako treba pomoc oko necega, samo zovi da, hvala za pohvale..a sto se tice pomoci, mislim da ce trebati..od snimanja audio/video/photo, pa do uredjivanja lazareva da to lici na jedan jebacki dogadjaj, koji cemo plasirati poslije diljem nase, pa da se vidi da clubbing zivi.. svejedno, startamo pocetkom 3.mj kad se vratim... sve ideje su dobro dosle..i svi su dobro dosli.. oleee
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 29 2010, 17:35
|

Regular Member

Member No.: 955

|
QUOTE (torres @ Jan 21 2010, 22:42)  Oleee...
Dakle, stigao je i taj dan, 10 godisnjica je zakucala na vrata, i mislim da bi to trebalo proslaviti na jedan uredan i nama najdrazi nacin, a to je vrhunska zabava.. S obzirom da se tu skupilo podosta ideja, odluceno je da se ide na dva djela. Proljetni, i ljetni.. Prvi je da ce u Dubrovniku gostovati sve domace snage iz BitchBlack familije, pa ako se vec hvalimo, mogu slobodno reci da su najfiniji momci iz svijeta elektronike u 'rvata.. Svi su oni bili ovdje, a sad ce biti svi zajedno..drama.. Uglavnom svirat ce se warm up na dvije lokacije, sa istim DJ-evima, od 22:00 do 01:00, Micro i Skybar, i onda selidba, gdje drugo nego u Lazarete..(boze kako mi je taj prostor usao po kozu..). Znaci docek prvog dana proljeca i dan elektronike u gradu, moj rodjendan i 10 godisnjica BitchBlack-a, smrdi mi na jebacku zabavu..cirkus.. Sto se tice line up-a, to ce sve uskoro na sunce, cekaju se jos sve potvrde, ali uglavnom vecina dolazi.. A sto se tice drugog dijela, tu cu jos pocekati sa izjavama, samo cu reci da je vrijeme da ovaj grad konacno dozivi jedan jebeni spektakl sto se tice elektronike....
20.03. BitchBlack Finest Clubbing @ Lazareti part I. 31.07. BitchBlack Finest Open Air @ Belveder part II. more info soon...
Do slusanja..
Confirmed line up till now:
highland brothers (Amor & Korny) live seraphim codex aka shane 54 live pacco & Rudy B live crazy lemon audiometric luka jakir boo dale torres zero svaka cast na tekstu..trudu.. organizaciji.. prvenstveno na zelji ako se ovo ostvari stvarno che bit jedna dobra zabavica nakon dosta vremena.. respect dude
This post has been edited by tR!P: Jan 29 2010, 17:38
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
|
|