Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> 12-02-2010 - Mary & Mad As Hatter, @ Boogalo, Zagreb
Soul Access
post Jan 21 2010, 01:18
Post #1

Advanced Member

Group: Memberz
Member No.: 352

Winter Tech Sessions presents
TECH * STRUCTURES
w/ MARY & MAD AS HATTER
@ Boogaloo Club, Zagreb, 12-02-2010

► MARY Audiometric Rec.
► Warm Up MAD AS HATTER

Ulaz 20 kn do 23:30 / 30 kn iza
Special : Do ponoći 2 votke + Burn 30 kn

Vise Informacija

www.boogaloo.hr
www.myspace.com/djmary
www.myspace.com/mad_as_hatter

Go to the top of the page

+Quote Post
tR!P
post Jan 21 2010, 16:12
Post #2

Regular Member

Group: Senior Members
Member No.: 955

offtopic : @ mary kad chesh malo do nasih krajeva? biggrin.gif

+Quote Post
Soul Access
post Jan 21 2010, 20:32
Post #3

Advanced Member

QUOTE (tR!P @ Jan 21 2010, 16:12) *
offtopic : @ mary kad chesh malo do nasih krajeva? biggrin.gif

Kaj ima kaj kod vas opce vise i di? Laze rade jos opce? Ima kakav klub drugi zamjenski ili kakva je situacija? : dry.gif
I jel opce vise neko radi party-e? Slabo vidim informacije iz DB.. tu i tam nekaj al mi se cini da nema bas.. zadnje za NYE sam vidio Silikone..
Ako ima opce di bumo nekaj dogovorili! ph34r.gif

This post has been edited by Soul Access: Jan 21 2010, 20:35

+Quote Post
tR!P
post Jan 22 2010, 15:49
Post #4

Regular Member

Member No.: 955

QUOTE (Soul Access @ Jan 21 2010, 20:32) *
Kaj ima kaj kod vas opce vise i di? Laze rade jos opce? Ima kakav klub drugi zamjenski ili kakva je situacija? : dry.gif
I jel opce vise neko radi party-e? Slabo vidim informacije iz DB.. tu i tam nekaj al mi se cini da nema bas.. zadnje za NYE sam vidio Silikone..
Ako ima opce di bumo nekaj dogovorili! ph34r.gif

nazalost scena se gasi i ako se za mene ugasila (subjektivan sam)
brijem da laze trenutno rade kao neki klub.. nisam sudjelovao ni jednom eventu od pocetka tog programa.. tako da nisam siguran..
situcaija je jako kriticna..
uspio sam izbjech silikonce daleko od dbka. tako da je to zadnje sto je okupilo neku masu svakojakoh ljudi..
btw. brijem da ima ovdje par ljudi koji su sirokogrudni i koji bi mogli napisat neku objektivniju recenicu vishe..

+Quote Post
eYe-reEs
post Jan 23 2010, 10:30
Post #5

Regular Member

Member No.: 19

ja se slazem. scena je umrla. ima tu jos nekolicina nadobudnih rejvera, koji se ubaciti u neku organizaciju radi svoje duse i radi balice. lazareti su sada na onom drugom flooru, manjem, sredili mali klubic. znaci dole ima sank, dj pult i par stolova, a na galeriji je par stolova sa stolicama za sjest, popit drink, nabacit spiku, zbarit nakvu kokicu i sl biggrin.gif ja sam bila proslu subotu. it's ok. mali je prostor pa vec kad je 20-30 ljudi to nije uopce lose, za razliku od velikog prostora...
tesko da ce biti gostovanja, po mom misljenju, u skoroj buducnosti, ali domacini se ne daju. bude ok. tko voli, tko zeli ima gdje, uglavnom uvijek. i polo naravno petkom radi, sve po protokolu... nije crno ali je sivo.

nadam se da je u zg bolje! iako sam cula da ni gore ne cvjetaju ruze. samo sto vi mozete tu i tamo odigrati par jebenih gostovanja koja ce izvaditi ljude iz kuce.. a mi ovdje nemamo kome. nazalost. neisplativo. glavobolja.
ja sam zadnji put bila u zg na partiju i bog je zaboravio...

pozdrav mary wave.gif

+Quote Post
Soul Access
post Jan 23 2010, 17:03
Post #6

Advanced Member

QUOTE (eYe-reEs @ Jan 23 2010, 10:30) *
nadam se da je u zg bolje! iako sam cula da ni gore ne cvjetaju ruze. samo sto vi mozete tu i tamo odigrati par jebenih gostovanja koja ce izvaditi ljude iz kuce..

Nazalost to je i najgore, kad ti dode neka razvikana zvijezda (koja odsvira prek qrca) pa jedino tad ljudi masovno izadju van, ali vjeruj mi to su ujedno i najgori party-ji jer tam nije bitna opce muzika nego se radi hype oko cijelog dogadaja i u masu tih slusajeva dode brdo djece i nemozes se bas nesto extra zabaviti danas vise tamo ali jebi ga.. meni su recimo puno drazi manji partiji do 200-300 ljudi u prisnijem prostoru, vjerovatno ovakvog tipa o kojem ti pricas "Laze sad".. bolje 200 pravih ljudi koji znaju zasto su dosli tam nego 1000 padobranaca koji su tam radi hajpa pa pol od njih radi neka sranja jer opce nisu dosli radi muzike neg bilo cega drugog..
Aj valjda ce se i u DB nesto opet poceti dogadati konacno osim ljeti.. mozda slozimo kakav dobar tech-house, deep tech night za bivse i prezivjele partygoere.. smile.gif who knows ph34r.gif

pozdrav Ajris wink.gif

This post has been edited by Soul Access: Jan 23 2010, 17:08

+Quote Post
eYe-reEs
post Jan 27 2010, 16:04
Post #7

Regular Member

Member No.: 19

ne bi se ja bunila da mi hawtin svira preko qurca cool.gif
ali ok, kontam pricu. ne znam sto da ti recem, zivi bili pa vidjeli. svaki kraj je novi pocetak, pa tako mozda bude i sa party scenom u hrvatskoj.
zelim ti super party 12og!!!

+Quote Post
Soul Access
post Jan 29 2010, 14:08
Post #8

Advanced Member

zbog nesporazuma oko nekoliko datuma sa vlasnikom kluba EVENT SE OTKAZUJE
+ jos nekoliko evenata u istoj "Winter Tech Sessions" seriji party-a u Boogaloo-u

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: July 31, 2010 21:48