Group: Senior Members
From: here and beyond
Member No.: 3,186
DAME I GOSPODO,
PRODAVNICA ZVUKA U SARADNJI S OMEGARITAM ETIKETOM IZ HRVATSKE (SPLIT), S VELIKIM PONOSOM I ZADOVOLJSTVOM 16. APRILA 2010. PREDSTAVLJA VAM, BEZ IMALO DVOJBE, NAJPOZNATIJEG DJ-a NA SVIJETU : WORLD NO' 1 >>> MR.CARL COX !
Member No.: 19
da fakat? ide li se? ovo je petak... sad sam tek skontala, cijelo vrijeme mislim na subotu... nekako mi se i ide i ne ide. vise mi se ide u sarajevo kao takvo nego na samog koksa ali dobro
Member No.: 955
QUOTE (eYe-reEs @ Apr 14 2010, 13:03)
da fakat? ide li se? ovo je petak... sad sam tek skontala, cijelo vrijeme mislim na subotu... nekako mi se i ide i ne ide. vise mi se ide u sarajevo kao takvo nego na samog koksa ali dobro
vish nisam obadao ni da je event u petak.. bash smo jucer raspravljali kad je jedna osoba izjavila da bi vrlo rado isla na coxa nego na belucci ali radi manjka love che ostat u gradu..istina da mi je bilo napeto prije koji mjesec u samoj potvrdi eventa @ sarajevo ali sto vise rech kad sam se tek jucer sjetio tj skuzio da je cox ovaj vikend tocnije u petak..toliko koliko mi je napet.. btw. izbrijao sam ja na coxa davne 04 @ gripe - split..tako da necu patit za njegovom blizinom i samim spektaklom (bez sumnje)
Member No.: 19
ja ga nisam slusaja live ali ga nikad nisam ni volila toliko da putujem radi njega, a tamo gdje sam putovala on nije svirao. tad. ali eto nekako mi je cijela prica sa sarajevnom jako zanimljiva...
ali imam feeling da ce biti tona ljudi iz gruada to mi je mali turn off, ne zato jer ne volim ljude iz grada nego volim kad sam negdje gdje nikoga ne znam!!!!
Member No.: 955
QUOTE (eYe-reEs @ Apr 14 2010, 14:04)
ali imam feeling da ce biti tona ljudi iz gruada to mi je mali turn off, ne zato jer ne volim ljude iz grada nego volim kad sam negdje gdje nikoga ne znam!!!!
Member No.: 1,061
Prošla me volja kad sam skontala da je proljeće laganini. A Sarajevo i proljeće me ne privlači nikako, Sarajevo i zima yeees A Cox ko Cox po meni nije neka muzikalna faca da bi samo radi njega išla, pogotovo sad uz silne obaveze. Al svejedno neka padnu kakve recenzije ako ko bude išo