|
  |
moje prve djuzice, oldschool :-) ali fakat old! |
|
|
|
|
Jul 29 2009, 13:06
|

Posting Maniac

Group: Senior Members
From: Mokošica
Member No.: 10,423

|
i ja mislim da ih je masa istinita, samo ih više u Išu prepoznajem nego u sebi jer je on nazovimo ga Oldschool rejver, ja sam ipak na partye počela ić prije nekih 5,6 možda 7 godina, bogami ne znam točno...hehe prije me bilo trta jer mi je tatin prijatelj bio žestok spektor hehe pa da starcima nebi prenio da idem ˝mahat glavom˝  onda on pošo u penziju pa se počelo ić, al onda trta kroz ulicu ujutro proć da me ne vidi kako izgledam....jooooj koje su to trte prije bile, eh tinejđeri, tinejđeri  odo ja udugo... eee to B active- ono čovječe stvarno si malkice pretjero, jednostavno si trebo napisat u mene to ništa nije tako i gotovo, iskreno da ti rečem baš si me iznerviro! sry
|
|
|
|
|
|
|
|
Dec 3 2009, 20:42
|
Newbie

Group: Memberz
Member No.: 13,611

|
Vidim da prićate o starim stvarima,zanimljiv topic! Iduće subote u delice baru radimo party pod nazivom NOSTALGIJA! Bazirat će se na nekim kompilacijama poput Future trance,Dream Dance...Uglavnom biti će zanimljivo i ako trebam opisati taj parti ukratko reći ću da je za svu ekipu koja je išla Nedjeljom u Best! Znači biti će tu Aquagen,Alice Deejay,Brooklyn bounce,ATB,Rmb,Floorfilla...... Pa eto koga zanima još nešto neka pita.Znam da bi ovo trebalo pod najave ali kad sam vidio topic morao sam tu reći.
Attached File(s)
novo.jpg ( 567K )
Number of downloads: 2
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
|
|