|
  |
Uvali Lapad Multipleks, Tri Dvorane Po 150 Sjedala, Dubrovnik dobiva svoje multipleks kino |
|
|
|
Mar 13 2008, 15:31
|

too old for this shit

Group: Moderator
From: far far far over the rainbow
Member No.: 3

|
joj opet vi o stolicama u slobode, jbte svi u pamuku odrasli u picku materinu...ja dodjem u slobode, sjednem, stucem najvece kokice i pepsi i odgledam film bez beda... sound je dobar kinu nista ne fali...osim sto je u gradu... uglavnom sto se tice novog kina, neka neka, ja cu prvi!!! a ono sto je neko spomenuo net maxtv itd...ma nabijem ti ja na k***c kad skinem film u upitnoj kvaliteti... mislim upitna je jer ih negledam na monitoru nego na 80cm lcd-u a onda tu vidis kako su lose kodirani itd.... tako da mi je najdraze u biti poc u kino, fino se namjestit i kad ispred tebe gruhne slika na platnu od 25 metara ako ne i vise, dobar sound kud ces bolje! a ne, gledam film s neta a ono kockice na brzim scenama... neka neka, nek ga samo otvore
|
|
|
|
|
Mar 13 2008, 16:07
|

I1 Ambivalent

Group: Senior Members
From: here and beyond
Member No.: 3,186

|
neka, isto je meni doma draze... mogu lezat, prdit, podrigivat, srat, komentirat, premotavat, pauzu stavljat, na wc ic... i zamisli, dzabe je... za sve to se isplati pricekat dvdrip (makar malo losije kvalitete bio)...
|
|
|
|
|
  |
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
|
|